2012. máj 09.

Hat hasznos android alkalmazás

írta: M.Zoltán
Hat hasznos android alkalmazás

Öt hasznos androidos alkalmazást mutatunk be röviden. Mindegyik angol nyelvű és sajnos a fele amerikai fejlesztés. Ötletnek, lenyűgözésként, érdekességként azonban mindenképp érdemes nézegetni őket és csupán kettő fizetős.

 

 

First Aid Health Team

A legnépszerűbb és legjobbra értékelt. Egy áttekinthető menüsorból választhatunk témakört az infarktustól a törésen át egészen az áramütésig.

Tovább>>

British RedCross

Képeket, videókat is találunk az angol vöröskereszt alkalmazásában, szintén teljeskörű elsősegély-ismereteket ölel fel és nem mellékesen szintén ingyenes.

Tovább>>

 

Pocket First Aid & CPR

34 videóval illusztrált alapszintű elsősegélynyújtást és természetesen az újraélesztést feldolgozó alkalmazás, kicsivel több, mint 400 Ft-ért.

Tovább>>

Csak nyomd!

Amerikai irányelv, amerikai protokoll, amerikai segélyhívás. Ettől még sok európai szakmabeli is elfogadja. Ingyenes.

Tovább>>

 

GotoAID

Elsősegély embernek, kutyának, macskának. Sürgősségi számok az egész világon, adatbázisok, jogi vonatkozások, morze, személyi azonosító és még sorolhatnánk. Sok minden, kb. ezer forintért.

Tovább>>

 iTriage Health

Egy nagyon komoly alkalmazás adatbázisokkal, leírásokkal, képekkel, videókkal. Ráadásul a saját élettani értékeinket is rögzíthetjük. Sajnos az Egyesült Államokra optimalizálva.

Tovább>>

 

 

 

Szólj hozzá

telefon android