2012. júl 12.

Elsősegély alkalmazás magyarul

írta: M.Zoltán
Elsősegély alkalmazás magyarul

es_app_200.jpgA webbeteg.hu egy olyan alkalmazást fejlesztett, amely hamarosan telefonra is letölthető - jelenleg csak webes felületen működik - és az elsősegélynyújtás jelentős részét lefedi. 17 főtéma, 42 altéma. természetesen újraélesztés, továbbá kórház és defibrillátor kereső.

Ezt mindenkinek meg kell nézni, aki érdeklődik az elsősegélynyújtás iránt!

 

Az alkalmazás célja, hogy egyszerre jelentsen edukációs céllal felhasználható elsősegélynyújtási tananyagot, továbbá vészhelyzet esetén is egyszerűen, gyorsan elérhető információt a mentők kiérkezéséig a lakosság számára. Kialakítása során arra törekedtünk, hogy mindenki számára érthető, megtanulható és alkalmazható gyakorlati ismereteket nyújtson, és szükség esetén 1-2 perc alatt bárki megtalálja a különböző elsősegélynyújtási helyzetekben szükséges útmutatást. Bízunk abban, hogy használata életmentő lehet a mentők kiérkezéséig eltelt percekben.

elsosegely.webbeteg.hu>>

es_app_500.jpg

Médiatulajdonosoknak: Örömmel vesszük ha portálok, honlapok, blogok is elérhetővé teszik látogatóik számára az alkalmazást. Célunk, hogy az internetezők könnyen és gyorsan elérjék és használhassák azt. Ehhez a honlaptulajdonosok itt találnak segédletet, de természetesen minden formában örülünk a felhasználásnak.

es_app_1_300.jpg

Támogatóknak: Várjuk szakmai támogatók és cégek jelentkezését, akik egyet értenek céljainkkal és hozzá szeretnének járulni az elsősegélynyújtási ismeretek terjesztéséhez, minél szélesebb körű megismertetéséhez.

Szólj hozzá

telefon alkohol cukorbetegség eszköz égés agyrázkódás epilepszia android amputáció napszúrás ficam vérzés belgyógyászat agyvérzés áramütés orrvérzés ájulás csípés cpr betegvizsgálat bls eszméletlen hipotermia gerincsérülés fejsérülés légút elsősegélyoktatás sokkfektetés artériás vérzés hajszáleres vérzés légútbiztosítás görcsroham állatharapás