2012. máj 11.

Kamaszkori vészhelyzetek

írta: M.Zoltán
Kamaszkori vészhelyzetek

Egy nagyon fontos, hiánypótló könyvre szeretnénk felhívni a figyelmet, amely a kamaszok mindennapi problémáit öleli fel. Legyen szó akár szerelemről vagy súlyproblémákról, tanulási nehézségről vagy depresszióról, kisebb sérülésről vagy életmentő beavatkozásról, de nem felejtettük ki a kábítószer és szexuális problémákat sem.

 

 

 

 

A szerzők mindennapi munkájuk során kamaszokkal foglalkoznak, azok kisebb-nagyobb problémáit oldják meg. A könyv megírása előtt komoly hangsúlyt fektettek a nemzetközi és hazai irodalmak áttanulmányozására, tapasztalataik, saját felméréseik és az irodalmak alapján összegezték a legfontosabb problémákat és azok legelfogadottabb kezelési elveit. Biztosak vagyunk benne, hogy a könyv nem hiányozhat az iskolák, illetve a pedagógusok könyvespolcáról, de nélkülözhetetlen útmutató nemcsak a kamaszoknak, hanem szüleiknek is.

210 oldalnyi terjedelemben, 46 fejezetben ismerteti a legfontosabb témákat. Ahol szükséges az információkat táblázatok, ábrák segítik. A könyv végén hasznos információkat találhatunk, hogy egyes esetekben hová fordulhat akár a kamasz, a szülő vagy a pedagógus, átfogó segítséget kaphatunk vészhelyzetekre és számos egyéb élethelyzetre.

Tekintse meg honlapunkon a mintafejezeteket: www.kamaszkoriveszhelyzetek.hu>>

Szólj hozzá